2 millió eurót meghaladó beruházással bővítette gépjárműparkját a BI-KA Logisztika Kft.

 • -

2 millió eurót meghaladó beruházással bővítette gépjárműparkját a BI-KA Logisztika Kft.

A szolnoki régió piacvezető szállítmányozó és logisztikai szolgáltató vállalata, a BI-KA Logisztika Kft. kiemelten kezeli a megbízói elvárások magas színvonalon történő teljesítését. A növekvő vevői igények maximális kiszolgálása érdekében – a gépjárműpark bővítésének köszönhetően –, több mint 2 millió EUR értékű beruházást valósítottak meg az elmúlt hónapokban.

A saját flotta idén 10 db DAF és 11 db MAN típusú nyerges vontatóval gazdagodott. A járművek üzemanyag-takarékos és környezetkímélő Euro 6-os motorral rendelkeznek, a beépített járművezetői teljesítmény hatékonyságát támogató és járműstabilizáló rendszerek pedig a biztonságos közlekedés mellett, az árutovábbításra feladott áruk épségét is garantálják. A nyerges vontatók mellett beszerzésre került 21 db Schmitz félpótkocsi XL kódos ponyvával rendelkezik, a felépítmények kialakítása pedig lehetővé teszi – daruval végzett rakodáshoz – a tolótető előre és hátrafelé való nyitását, illetve a tetőben elhelyezett átlós merevítők tovább növelik a tartó szerkezet stabilitását. Az új szerelvények mindegyike mobil rakodórámpával is fel van szerelve, melynek eredményeként a speciális megrendelői igények maradéktalan kiszolgálása is lehetővé válik a jövőben. A gépjárművezetők vezetéstechnikai elemzésére, illetve e-menetlevél készítésére is alkalmas WebEye nyomkövető rendszerrel ellátott tehergépjárművek beszerzése nemcsak a logisztikai szolgáltató kapacitásbővítését, hanem egyben 25 új munkahely teremtését is jelenti.

A szolnoki régió gazdasági fejlődése a helyi vállalkozások, illetve az önkormányzat összefogása és együttműködése nélkül elképzelhetetlen. A város vállalatai között fennálló együttműködések szorosságát kiválóan példázza az, hogy a mai kamionátadó ünnepség résztvevőinek, lehetősége nyílt egy vállalatlátogatáson is részt venni, melynek a BI-KA Logisztika Kft. egyik kiemelt partnere, a Béres Gyógyszergyár Zrt. adott otthont.

A kamionátadó ünnepségen Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős államtitkár, Szalay Ferenc, Szolnok Megyei Jogú Város polgármestere mondott ünnepi köszöntőt, majd Dr. Karmazin György, a BI-KA Logisztika Kft. alapító-tulajdonosa, végül Kolnhofer Bálint, a Schmitz Cargobull Magyarország ügyvezetője és Pais József, a Hungarotruck Kft. ügyvezetője beszélt a kiemelkedő beruházás jelentőségéről. A rendezvény színvonalát az MH Szolnoki Légierő Zenekar fellépése emelte, melyre a szervező logisztikai vállalat nagyon büszke, hiszen az idén 45 éves zenei közösség által játszott magyar katonazene jelentős szerepet tölt be Szolnok város kulturális életében.


Ajánlatkérés

  Honnan hallott rólunk? (kötelező)

  Cégnév (kötelező)

  Kapcsolattartó neve (kötelező)

  Telefonszáma (kötelező)

  Email címe (kötelező)

  Indulási ország (kötelező)

  Irányítószám, Város (kötelező)

  Érkezési ország (kötelező)

  Irányítószám, Város (kötelező)

  Rakomány egység (paletta) darabszáma

  db

  Áru megnevezése

  Felrakás dátuma

  Lerakás dátuma

  Egyéb információk a szállításhoz

  Megismertem a BI-KA Logisztika Kft. Adatvédelmi tájékoztatóját.

  Kapcsolat

  BI-KA LOGISZTIKA Kft.

  Központ:
  5000 Szolnok, Városmajor u. 23.
  Telefon: +36 56 524 050
  Fax: +36 56 524 040

  Budapesti iroda:
  1095 Budapest, Soroksári út 138-142.

  Központi e-mail: info@bi-ka.hu

  Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Kérjen ajánlatot!