Gépjárműparkunk

Vállalatunk, a BI-KA Logisztika Kft. kiemelt figyelmet fordít a növekvő megbízói igények maximális kiszolgálására és a komplex minőségi szolgáltatások nyújtására, ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos fejlesztésre.

Új tehergépjárműveink beszerzése során a biztonság és ergonómia mellett környezettudatossági szempontokat is mérlegelünk, EURO 5, illetve EURO 6 motorral felszerelt tehergépjárműveink átlagéletkora kevesebb mint 1 év. A normál nyerges tehergépjárművek mellett 3 db 3 méter belmagassággal bíró megakamion, 4 db 12 tonnás teherautó, és 1 db expressz furgon is rendelkezésére áll megrendelőinknek. Az optimális üzemeltetés érdekében flottamenedzsment rendszert alkalmazunk, ennek köszönhetően mindig friss információkkal szolgálhatunk a szállítmány aktuális helyzetéről.

Az idei évben saját tulajdonban lévő tehergépjármű flottánkat tovább bővítettük 21 db MAN és DAF nyerges vontató, illetve Schmitz félpótkocsival. Az új vontatók adaptív sebességtartó automatikával, frontális ütközésre figyelmeztető rendszerrel, automatikusan vészfékező rendszerrel és a domborzathoz GPS-adatok alapján előrelátóan igazodó sebességtartó automatikával szereltek fel, a WebEye telematikai rendszer pedig lehetővé teszi a gépjárművezetők vezetési stílusának kielemzését, illetve e-menetlevél készítését. Így az új tehergépjárművek jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy még hatékonyabbá és biztonságosabbá váljon vállalatunk fuvarozási tevékenysége.

A megbízói igények biztonságos és költséghatékony kiszolgálása érdekében pedig a napokban a 2011-ben és 2012-ben vásárolt legelső vontatókat cserélte le vállalatunk. A 10 új MAN TGX 18.440 4X2 BLS nyerges vontató a legkorszerűbb környezetvédelmi kategóriába tartozó EURO 6 motorral van felszerelve, melynek köszönhetően alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás és környezetterhelés valósítható meg. Az ECO-móddal szintén további üzemanyag-megtakarítás érhető el, így a károsanyag-kibocsátás csökkenése mellett a megbízók részére is kedvezőbb megoldásokat tud kínálni a vállalat. A biztonságos árutovábbítás és a közlekedési balesetek kockázatának csökkentése érdekében a vontatók sávelhagyásra figyelmeztető rendszerrel, illetve adaptív sebességtartóval is fel vannak szerelve.

A speciális igényeket kiszolgálva fejlesztettük ki a gumikerekes rakodó vagy gumilánctalpas munkagép szállítására alkalmas nagy teherbírású mobil rakodórámpa szolgáltatásunkat. Az eszköz használatának előnye az áru átvevője számára az, hogy a rakodáshoz kizárólag a targoncát szükséges biztosítania, a mobil rakodórámpa méretei ugyanis lehetővé teszik, hogy a tehergépjárművön  szállítható és – szükség esetén, a megfelelő körülmények mellett – bármikor üzembe helyezhető legyen. A rámpa maximum 8-10 tonna tömegű mezőgazdasági gépek, traktorok, rakodók, gumikerekű járművek, illetve gumilánctalpas gépek rakodásánál nyújt biztos megoldást.

speciális eszközök

b02

slider2

belföldi

MAN


Kapcsolat

BI-KA LOGISZTIKA Kft.

Központ:
5000 Szolnok, Városmajor u. 23.
Telefon: +36 56 524 050
Fax: +36 56 524 040
Email: info@bi-ka.hu

Budapesti iroda:
1146 Budapest, Thököly út 116.
Email: uzletfejlesztes@bi-ka.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen a legfontosabb aktualitásokról!